Csirkemell cukkini bundában

csirkemell cukkini bundában

Ha szereted a mátrai borzaskát ezt a cukkini bundás csirkemellet is imádni fogod! Ugyanúgy készül, mint a mátrai borzaska, csak krumpli helyett cukkinivel!

Csirkemell cukkini bundában hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • 30 dkg cukkini
  • 2 db tojás
  • 10-15 dkg liszt
  • fokhagyma
  • bors
  • olaj a sütéshez
  • tálaláshoz tejföl és reszelt sajt

Csirkemell cukkini bundában elkészítése:

1.Szeleteld fel a csirkemellet, sózd és borsozd.

2. Reszeld le a cukkinit és sózd meg.

3. Üsd egy tálba a tojásokat, habard el, add hozzá a lisztet, reszelt fokhagymát, sót, és a kinyomkodott reszelt cukkinit. Ha túl sűrű a tészta, akkor hígíthatod egy kevés tejjel.

cukkini bunda tésztája
  • Facebook
  • Pinterest

4. A csirkemellet forgasd meg lisztben, majd mártsd a cukkinis tésztába, és bő zsiradékban közepes lángon süsd meg mindkét oldalát.

Csirkemell cukkini bundában tálalása

A cukkini bundás csirkemell tetejére tegyél tejfölt és reszelt sajtot.

cukkini bundás csirkemell tálalása
  • Facebook
  • Pinterest

 

Összegzés
recipe image
  • Facebook
  • Pinterest
Recept neve
Csirkemell cukkini bundában
Közzétéve
Előkészítési idő
Főzési idő
Teljes elkészítési idő
Értékelés
5
1star
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
1star
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
1star
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
1star
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
1star
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
Based on 1 Review(s)

Pin It on Pinterest

Share This

Tetszett a recept?

Oszd meg a barátaiddal is!