cukkinis ételek, cukkini receptek képekkel

Két szekrénytípus, ami nélkül az otthonosság elképzelhetetlen

éjjeliszekrény

A hálószoba berendezésekor a praktikum és az esztétikum egyensúlyának megteremtése a cél. A megfelelő tárolási megoldások kiválasztásával nem pusztán rend teremthető, hanem a helyiség atmoszférája is jelentősen befolyásolható. Akad két szekrénytípus, ami mind látvány, mind funkcionalitás terén az élen jár, és nélkülük tényleg nem marad más, mint a hiány.

Gardróbhelyiség nélkül is kihagyhatatlan!

Senkit ne tévesszen meg az első pillantás, a gardróbszekrény nem csupán egy tároló „hely”, hanem a hálószoba egyik központi eleme. A vásárlás első szakaszában fontos szempont a méret és a belső elrendezés. Egy jól megtervezett modell képes minden ruhadarabnak és kiegészítőnek helyet adni, miközben átláthatóságot, valamint könnyű hozzáférést garantál. Egy 235 centiméter széles, 216 centiméter magas modellben például annyi polc és fiók van, amely egy egész család ruhamennyiségét képes eltárolni.

Mire ildomos még ráfókuszálni?

Az árnyalatok és alapanyagok kiválasztása szintén fontos tényező. A világos színek, mint a fehér vagy a pasztell variációk, tágasabbá és világosabbá varázsolhatják a hálót, míg a sötétebb színek, mint a wenge vagy a tölgy, eleganciát és melegséget sugározhatnak. A modern lakberendezési trendek között a magasfényű felületek és a természetes fa anyagok egyaránt népszerűek.

Jöhet a második befutó?!

Az éjjeliszekrény kiválasztása nem kevésbé fontos feladat a hálószoba berendezése során. Egy praktikus alternatíva nemcsak arra jó, hogy helyet biztosítson a lámpának, vagy az este, lefekvés előtt félredobott könyvnek, hanem elférhet rajta a telefon, az ébresztőóra vagy akár egy pohár víz is.

Ezek a paraméterek is elengedhetetlenek!

A választás folyamatában érdemes fokozottan odafigyelni a kiszemelt verzió magasságára és szélességére annak érdekében, hogy végül tökéletesen illeszkedjen az ágy mellé. A tárolókapacitást is megéri az egyéni igényekhez igazítani. A fiókok száma, és mérete meghatározhatja, hogy a modell mennyi mindent képes elrejteni a kíváncsi tekintetek elől, segítve ezzel a hálószoba rendezettségének megőrzését.

A fotó forrása: GeorgeTsamakdas – stock.adobe.com

Array
Ha tetszett a recept kövess a Facebookon is!